Kies uw taal
 
Taal
Neem contact met ons op!
info@vakantiexx.com

Nederland

In het warme hart van Noord-Holland, midden in het sprankelende waterrecreatiegebied Geestmerambacht vindt je chaletpark Droompark Molengroet. Het is volop genieten van de schitterende natuur en leuke dorpjes in de omgeving. Alkmaar is op 5 minuten afstand en de mooie stranden van Bergen en Schoorl zijn op 15 Minuten.

                          

Droompark Molengroet beschikt over een verwarmd buitenzwembad , een kinderboerderijtje , skelters, jeu de boulebaan en een animatieteam. Heb jezelf geen zin te koken? Er is een restaurant aanwezig met een eenvoudige, maar heerlijke kaart. 

                                     Uiteraard is ook je trouwe 4-voeter overal van harte welkom !!

Geestmerambacht is op loopafstand en is een prachtig natuurgebied met water en strand. De ideale plek voor een prachtvakantie !! Vlak naast het park is er voor de kinderen speelpark ” De Swaan”, een uniek liedjesbos en speeltuin. Tevens streekprodukten uit eigen keuken!!

Ook is het een perfekt gebied voor het maken van mooie fietstochten. ( Op het park te huur !!)

Is je enthousiasme gewekt? Of heb je nog wat vragen? Laat het ons weten.

Email: ekelenburg@hotmail.com of bel even met +31 6 53935149

 

Molengroet Chalet 648

Dit schitterend Chalet ligt op Droompark Molengroet. Het is volledig uitgerust voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers. De keuken is van alle gemakken voorzien , zoals koelkast, magnetron, vaatwasser etc. Het Chalet beschikt over een ruime woonkamer met TV... Meer informatie