Kies uw taal
 
Taal
Neem contact met ons op!
info@vakantiexx.com

Over ons

 

Wie zijn wij ? Wat doen wij ? Waar komen wij vandaan ?

Kortom, met wie heb je te maken.

Jaap en Jose van Ekelenburg , in Nederland jarenlang werkzaam in de (para) medische wereld. Graag bezorgen wij jullie een onvergetelijke vakantie op Curacao in 1 van onze eigen appartementen of in mooie onderkomens (bungalows,villa’s) , door ons geselecteerd en die aan alle moderne eisen voldoen. Uiteraard met WiFi !

Onze service begint op de airport, waar onze eigen taxi chauffeur je verwelkomt en naar je verblijfplaatst brengt. Wij of onze partners staan daar klaar om jullie in te checken. Desgewenst staat je  huurauto daar klaar en ligt het boodschappenpakket, met een lekker koud biertje of verfrissend wijntje , in de koelkast. Wat wil je nog meer en wat een start van je vakantie !!

Onze partners op Curacao zijn Corwin en Babette van Hoof. Babette komt (ja,ook al) uit de medische wereld en Corwin zwaait de scepter bij Sherwin Williams.

NIEUW !! NIEUW!! NIEUW!!
Per 1 November 2016 is VAKANTIEXX uitgebreid met de verhuur van 10 Appartementen / bungalows en Studio’s.
De eigenaresse, mevr. Jos Timmers van Seru -Coral Resort heeft het volledige beheer / onderhoud / verhuur /dagelijkse gang van zaken, in- en uitchecks etc. ondergebracht bij VAKANTIEXX.

Om het beeld compleet te maken zie je onze portretten. Mooi toch? Of niet?

NEDERLAND Wil je niet zover weg, maar er wel lekker tussenuit in eigen land, klik dan even op de gekleurde balk en verbaas je over de mooie Chalets op Droompark Molengroet. Op 100 meter afstand van een groot meer en strand, speeltuin en sprookjesbos. Alles is daar aanwezig voor een prachtvakantie. En je trouwe vriendje, de viervoeter, mag natuurlijk mee!!

Kom je er niet helemaal uit, bel of mail ons gewoon en we zoeken de juiste oplossing !

Ben je zelf eigenaar van een woning op Curacao en wil je die laten beheren en/of verhuren, stuur ons dan een mailtje. Wij nemen dan kontakt op voor een bezichtiging en persoonlijk gesprek.Ook dit zit in ons pakket.

email: info@vakantiexx.com of  ekelenburg@hotmail.com of bel met nummer (+31)6 – 53935149