Kies uw taal
 
Taal
Neem contact met ons op!
info@vakantiexx.com

Aanraders

Wat is er te doen op Curaçao? Wij delen met jullie een klein overzichtje van onze favorieten op Curaçao. Dit zijn echte aanraders.

True Blue Sailing Curacao / St. Maarten

Aanraders True Blue sailingWil je genieten van een prachtige trip naar Klein Curacao, een dagje naar Fuik of ga je liever voor de Sunset tour ?
True Blue Sailing is op Curacao van juni tot en met september.
Daarna zeilt de True Blue in St. Maarten. Ook een aanrader!

Alles is mogelijk bij True Blue Sailing, ook speciale verzoeken. Een verjaardag, bedrijfsuitje. You name it en Kapitein Ton en Dominique maken je dromen waar. Volledig verzorgde catering en uiteraard lekkere drankjes.


Wil je meer informatie, bel dan even met Kapitein Ton of Dominique.

Op Curacao +5999 – 5202116
Op St. Maarten  +1721 – 5800097 of +1721 – 5814286
Mailen kan natuurlijk ook: niki.lauwers@gmail.com


De duikscholen: 

Fred leert je duiken”  of  “Curadivers

VakantieXX diving
Fred leert je duiken op Curaçao
De naam zegt het al! Bij deze privé duikschool duik je in kleine groepen met persoonlijke begeleiding. Neem direct contact op met Fred op +5999 – 5134224 of klik hier en neem een kijkje op de website. Deze duikschool bevindt zich op Seru Coral dus makkelijker kunnen wij het niet voor je maken.

of

Curadivers. Ga voor meer informatie over deze duikschool naar de website van Curadivers. Voor vragen kan je mailen, maar ook direct bellen of appen met +5999-6936657

Veel plezier!


Boat Trips en Tours Curacao 

Boattrips Curacao biedt uiteenlopende boottochten, trips en tours rondom Curacao.

Met de ruime comfortabele boot the Red Snapper vaart Boat Trips Curacao en Tours dagelijks uit. Hun gids vertelt u alles wat er te weten valt over de wateren, huizen en de natuur. Met de snorkel tour gaat u o.a. naar de tugboat en  onder de pier naar de Caracasbaai.

Wil je een hele dag een boottocht, kies je voor een snorkeltrip, een sunset Trip of wat dacht je van een Spaanse water excursie. Mogelijkheden genoeg zou ik zeggen. Voor meer informatie kijk op de boat trips website.


Hou je van lekker eten en een super uitzicht over het water?

Ga dan eens kijken: bij Restaurant The Pier. 

Heerlijk eten en super leuke bediening.


Voor vragen neem contact met ons op!