Kies uw taal
 
Taal
Neem contact met ons op!
info@vakantiexx.com
v.a. 37,50
nacht
Mail ons

Club Seru Coral – Studio Tiki Bar

Studio Tiki Bar is geschikt voor 4 personen en is te vergelijken met een grote hotelkamer. De studio ligt op het prachtige, beveiligde resort Club Seru Coral, met een van de mooiste zwembaden van Curacao. Ook de allerkleinste onder ons kunnen hier terecht in het aparte kinderbad.

Het is een met airconditioning uitgeruste kamer, met loft (bovenverdieping), compleet uitgeruste keuken inclusief 4 pits gasstel, koelkast, oventje en magnetron. In de studio is een ruime badkamer aanwezig met warm water en een wasmachine. Tiki bar beschikt over een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Linnengoed en handdoeken zijn volop aanwezig. Uiteraard is er ook TV en snel onbeperkt WIFI aanwezig in het appartement.

Studio Tiki Bar heeft een overdekt terras waar je onder het genot van een drankje en hapje heerlijk kan genieten van je vakantie. Je ziet er een kleur aan planten en bloemen en de mooiste kleurrijke vogels.

De huurprijs voor de studio is € 37,50 euro per nacht exclusief water en elektra.

De borg bedraagt:
€ 150 euro voor 1 week
€ 225 euro voor 2 weken
€ 300 euro voor 3 weken

Boodschappenpakket
Wil je niet meteen boodschappen hoeven doen? Geef ons dan je lijstje met boodschappen door. Wij halen de boodschappen voor je en zetten ales klaar in je vakantiehuisje. Je betaald ons de kosten van de boodschappen en 25 NAF service kosten.

Beschikbaarheid


  • Vragen?
    Voor vragen neem contact met ons op.
    Mail ons!